Kan aldrig få nog av...

... Böcker! Idag hämtade jag ut ett paket med böcker när jag åkte hem från stan. Böckerna var Snabba Cash av Jens Lapidus och tredje boken i IT-Girl Serien.





Ledig fredag med shopping

Var helt underbart med ledig fredag i dag! Sov till tjugo i tio, släppte ut hästarn, åt fruksot, gock med hunder och lunchade hästarna. Sedan bar det av till Kupolen för lite shopping! Blev inte så jättemycket men var bara så himla kul att shoppa! Åkte till City Gross också och inhandlade lite mat till lägenheten, så nu har frysen blivit lite påfylld i alla fall.
Dagens avslut kanske inte var det bästa. Åkte nämligen av vägen när jag bara var ett par km hemifrån. Var ingen kul upplevelse kan jag säga. Men en snäll människa stannade och drog ut mig ur den enorma snödriva jag hamnade i. Sedan ringde jag till mamma och grinade haha.
Man han så underliga tankar när något sådant händer, min första tanke var att jag kanske var tvungen att ringa bärgare för att få upp bilen ur diket och hur otroligt dyrt det skulle bli. Nästa var om jag skulle sitta i bilen eller om jag skulle försöka ta mig ut. Den tredje var när jag upptäckte att det hade spruckit lite i plasten frami bilen var: fan det här kommer kosta mig!
Haha man tänker verkligen helt sjuka saker när man är chockad. Men bra med mig gick det i alla fall och bilen funkade. Så man får väl vara glad för det!

Lite bilder från shoppingen:



Matta från Åhléns 129:-


Kofta från Vero Moda 180:-


Leggings med dragkejdor 149:- Hårband 29.50:- från H&M

Little Britain

Haha Little Britain är så klockrent. Favoriterna

Vicky Pollard


No but, yeah but, no but.... hahaha



Fat Fighters


High in fat? low in fat? dust anybody? Dust?


Lou & Andy


I want that one! Yeah I know!

Mera Bilder

Här kommer lite mera bilder från idag.












Mary gör premiär i bloggen :)







Totte på spaning

Snö, snö och mera snö

Idag kom ovädret hi. Elle ja, det blev en hel del snö i alla fall. Men Totte och jag trotsade snöfallet och begav oss ut på en ridtur. Tog en hel del bilder, är så otroligt fin ute med all snön på marken och på träden! Men nu får det nog räcka med snö. Hämtade posten sedan när jag var klar i stallet och såg att mina skor från Ellos hade kommit, ballerinskor är det haha. Gäller att vara ute i tid inför sommaren!










Ballerinaskor från Ellos 299:-

Go Natt

Nu börjar det bli dax att hoppa i sängen. Börjar klockan sju imorgon och om allt stämmer så blir det snöstorm i morgon. Gunnel tyckte att jag skulle sova inne i lägenheten så att det var säkert att jag kunde ta mig till jobbet och inte fastna ute hos mamma och pappa. Men så farligt tror jag inte att det blir i morgon. Får vi hoppas i alla fall.
Go Natt!

Onödiga utgifter

Den här månade ha de jag tänkt att jag skulle försöka spara någorlunda på pengarna och inte lägga de på en massa onödiga saker. Vad är då det första som händer när jag får lön? jo jag får parkeringsböter! Fy vad förbannad jag blev, så jäkla onödigt! Som tur var blev det inte mer än 200, men ändå, det är 200 jag kunde lagt på något mycket roligare.
Hur som helst, Guldbagge galan igår, var bra tycker jag. Synd bara att Prinsessa inte vann något pris. Men man kan ju inte få allt här i världen. Börjar gå riktigt bra och sova i lägenheten också, det enda är att jag blir så otroligt rastlös på kvällen. Så jag har börjat städa, jag som hatar det haha. Börjar bli lite sungen på att flytta dit permanent nu, men jag vet att jag har en välduigt jobbig grej som måste genomföras innan jag flyttar. Och det är något som jag helst inte vill göra, men jag måste.
Kommer ändå bli konstigt, har ju alltid haft mamma och pappa i närhete och att bo själv kommer att bli tomt. Dessutom finns det en liten tjej som jag kommer att sakna oerhört, även fast jag ibland är så trött på henne. Men mamma har ju lovat att jag ska få ha henne i bland om jag känner mig ensam.


En liten tjej som förhoppningsvis kommer att bo hos mig ibland när mamma är trött på henne ;P

Gala vecka

Den senaste veckan har ju varit full med galor. Grammisgalan, Idrottsgalan, P3 guld och i morgon blir det såklat Guldbaggen. Tråkigt nog så sändes ju inte Grammisgalan men jag följde den lite på Aftonbladets TV. Någonting som slog mig att många vinnare är helt enkelt sådana som jag inte tycker borde vinna. Tex känns det som att Kent bara behöver göra en skiva för att vinna! Dom vann på Grammis årets rock och på P3 årets grupp. Samma sak med Lars Winnerbäck som jag gillar lite mer än Kent, men som sagt också bara nästan behöver finnas till. Jag vet inte om det bara är jag som tycker så, eller om det beror på att jag är ett Mando Diao fan ;) 
Även på Guldbagge blir det ofta några storvinnare och iblan med filmer som man kanppt hört talas om. I år tycker jag att det ser mycket lovande ut däremot och hoppas att både Stieg Larsson filmerna, Prinsessa och i Taket lyser stjärnorna vinner. Hur som helst i morgon kommer jag sitta framför TV:n med en påse godis och hålla tummarna för mina favoritfilmer.




Mando Diao som helt välförtjänt (enligt mig) vann årets låt på både Grammis och P3 guld med
"Dance with somebody"

Stop in the name of pants!

Har kommit in i ett ordentligt läsberonde. Beställer böcker till höger och vänster och är helt fast i vissa bokserier.
En av favoritern är helt klart böckerna om Gerogia Nicholson, vet att dom böckerna egentligen riktar sig mot lite yngre läsare men kan inte sluta läsa dom, böckerna är helt klockrena.
En annan favorit är helt klart Stephanie Plum böckerna av Janet Evanovich, som handlar om prisjägaren Stephanie, hennes galna mormor och ännu galnare vän Lula. Båda bokserierna är helt sjukt bra och jag skrattar otroligt mycket åt dom.
Men det finns ju såklart nackdelarn med böcker, har tex. läst hela Gossip Girl serien och så väldigt mycket framemot tv-serien. Kan säga att jag blev oerhört besviken! Dom har ju mer eller mindre bara tagit namnet Gossip Girl och karaktärerna sedan ändrat om alltin huller om buller. Men så är det ju ibland. Kände i alla fall att jag inte kunde få nog av bokserien så nu har jag börjat läst It-girl som handlar om när Jenny från Gossip Girl börjar på internatskola. Funderar även att börja läsa tre x Carlyle som handlar om trillingarna som flyttar in Blairs gamla hus efter att hennes familj flyttat ut och Blair börjat på College. Som sagt jag kan inte få nog av att läsa!




Tre x underhållnig: Gossip Girl, Stephanie och Georgia!

I-landsprobelm

Kom på mig själv igår med att klaga att jag var så himla mätt så jag vart alldeles anfådd.
Vilka I-landsproblem man har! Tänk alla stackars människor i Haiti.
Nä usch vilka klassskillander man lever i. Ska jag tänka på nästa gång jag klagar över min I-landsproblem


Övertid och avfallningar

Så har även den här veckan kommit igång då! Idag fick jag lov att jobbe över eftersom Gitte var sjuk, så det blev 7-14:30 istället för 7-13. PÅ hela dagen hade jag bara en 20min rast men det blir ju mer övertid i alla fall eftersom jag hoppade över lunchen. Eller hoppade över, satt ju och åt samtidigt som jag jobbade. Men kom ju som sagt hem bra mycket senare än vad jag hade planerat, men pappa var så snäll och erbjöd sig att mocka.
Eftersom Totte håller på att ridas igång tänkte jag att vi skulle ta en lite längre ridtur idag och galopper lite längre sträckor. Gick jättebra tills jag fastnade i en gren inne i skogen och Totte fick panik och drog på världens bocksprång!
Hade inte en chans att sitta kvar! Tur att det är så mycket snö i alla fall så jag landade väldigt mjukt, men där upphörde min tacksamhet för snön. Fick in en hel del snö innanför jackan och hade inte en chans att hinna få ut det för Totte drog iväg efter stigen och jag var livrädd att tappa bort honom. Tyvärr så stack han igen efter att jag nästan fångat honom och drog järnet ut ur skogen och galopperade i väg efter åkern. Eftersom han är lite snabbare än mig ut ur skogen hann jag ju inte se vart han tog vägen för när jag kom ut på åkern själv hade nog den lilla herrn lämnat åkern för länge sedan. Så det var bara att pulsa genom snön och försöka spåra honom. Trodde att jag skulle dö! Har aldrig varit så slut i hela mitt liv. Man försöker ju skynda sig så mycket som möjligt eftersom jag inte hade någon aning om vart Tott hade tagit vägen, men mina gissningar och förhoppningr var att han hade sprungit till stallet.
Mycket riktigt, när jag hade kommit lite drygt halvvägs mötte mamma och pappa upp mig med bilen. Våran granne hade kommit och ringt på och sagt att våran häst sprang fram och tillbaka utanför stallet. Men mamma fick inte heller ta honom, bushäst som han är! Så hon kom på idén med att öppna stalldörrarna, för in till Mary vill han ju. Och inne i stallet stog pappa och mockade! Han hade inte ens märkt att Totte härjade utanför stallet!
Möttes i alla fall av en lycklig Totte med väldigt oskyldig uppsyn när jag kom in i stallet. Själv börjar jag känna mig väldigt stel och öm i ryggen. Härligt! jag som precis blivit av med min träningsverk från medel styrka passet i torsdags!

Det är sådana här dagar man känner att man helst bara vill lägga sig i sängen och bara sova, är helt slut nu efter att jobbat lite extra (och tjänat lite extra pengar hehe), blivit avslängd och pulsat i djup snö.

Yessss!!

Såg nyss att jag fått ett mail att min locktång från OBH Nordica äntligen har blivit skickad. Beställde den redan före nyår, det har alltså tagit ganska lång tid (och jag har klagat till mamma hela tiden, hehe). Men nu är den skickad så snart får jag den!


                                 Bild av OBH Nordica 5829 LOCKTÅNG 19


Helgen

Varför ska alltid helgerna gå så himla fort för? Hinner ju knappt med och defenetivt inte vila upp sig!
Började lördagen med att rida Totte som för dagen var väldigt lugn. Åkte sedan in till stan och gick på promead med Anna.
Tog sedan ett stort beslut att göra premiär i köket i lägengeten och gick till Ica och köpte mat. Biff, Potatis i ugnen med morötter, mozarella och sås blev det. Kände mig riktigt duktig faktiskt.
Gjorde mig sedan iordning och drog i väg på förfest med Anna uppe i Elsborg, riktigt kul var det. Måste säga att Annas bekanskapskrets helt är en klass för sig haha. Krogen blev det också, men kände mig rejält opepp och var mest bara trött och dessutom är Engelska ingenting för mig. Helteckningsmattan borde ha blivit bytt för 20 år sedan tycker jag.
I morse när jag vaknade väldigt pigg bestämde jag mig för att städa hela lägenheten, duktiga jag.
Åkte sedan ut till Vika och red Totte som bevisade att gårdagens lunk bara var uppvärming inför idag. Men det är klart jag gillar att han är så här pigg är skitroligt när han håller på sähär.
Imorgon är det dax för jobb igen, hur ska man orka? Ytterligare en dag där jag börjar kl: 07:00 får mig verkligen att länta tills på onsdag när jag börjar kl 13 och kan sova ut lite.


Hero of war

    


                                                  A hero of war, is that what they see
                                             Just medals and scars, so damn proud of me
                                                     And I brought home the flag
                                                          Now it gathers dust
                                         But it´s a flag that I love, It´s the only flag I trust

                                                                    He said:
                                                  "Son have you seen the world?
                                        what would you say, if I say that you could?"

                                         

Äntligen

Nu har det äntligen blivit lite varmare i alla fall, så efter jobbet bestämde jag mig för att rida Totte. Han har ju stått lite mycket nu pga all kyla. Och jag tror att det var populärt från bådas sida att vi nu ska komma igång. Totte var jätte pigg och bockade som en galning när vi kom ut på åker. Åkte sedan in till stan och körde ett medel styrka pass. Är riktigt stolt över mig själv att jag orkade nästan hela passet. Men nu däremot sitter jag hrä och är helt slut i båder armar och ben och försöker "glömma" att jag måste släcka åt hästarna och fixa lunch tills imorgon. Jobbar 7-17 imorgon så det är bara att härda ut, för snart är det helg! Äntligen!!



Bästaste Totte i Svärdsjö i våras

Kall Lördag

Usch idag har det varit riktigt kallt!

Följde med mamma och pappa in till stan för mamma skulle byta lyktan hon fick av oss i juklapp.
Var förbi en sväng i lägenheten också vattnet frös ju för andra gången den här veckan och tydligen hade dom inte fått igång det än. Hade en fläkt under diskbänken som gick för fullt och antagligen gått sedan igår och ändå har inte vattnet tinat än. Hoppas hoppas det är igång i morgon när jag ska sova där, annars har jag ju vatten i badrummet i alla fall.


/ saknar min fina vänner!

Som alla andra

Vad gör man när allt äntligen har lugnat ner sig på jobbet och man börjar få tråkigt??

Man gör som alla andra... startar en blogg helt enkelt haha
Så hallå bloggvärlden, har kommer jag!

RSS 2.0