Inte undra på...

...Att jag inte har haft tid att blogga på nästan tre veckor, när man har haft så fullt upp med att shoppa :)
Har blivit en hel del shoppande både kläder och böcker. Mer än vad jag egentligen kanske har haft råd med, men vad sjutton, shopping är kul!!Alla böcker är shoppade under Mars månad och är bla: Marilyn Manson och Andreas Carlsson sjävlbiografier, Liza Marklunds En plats i solen och Jens Lapidus andra bok.
Lite av de kläder jag shoppat under Mars: Jeanskjol, Väskar och röd/vitrandig T-shirt från H&M, Väst från Brooker och Linne från Miss BellaÖrhängen och armband från Miss Bella


7 år...

har min lillkille blivit nu! Tottes födelsedag var väl egentligen på sämsta dagen ever. Nämligen i Fredags vilket inte var någon höjdardag, eftersom både Totte och jag förlorade våran bästa vän.
Men i alla fall 7 år har han nu blivit och jag har ägt honom i över ett år nu, tiden går fort...Lillkillen har blivit stor!

Sov gott tjejen....

Mary Joy 1994-2010 R.I.P

Länge sedan nu

Oj nu var det jättelänge sedan jag bloggade sist upptäckte jag.
Har inte haft någon ork alls att blogga. Har en jobbig grej här framför mig som kommer att ske på fredag. Det är ett beslut som jag tog för över sex månader sedan, men det var förra veckan jag och mamma kom oss för att boka in det här. Så får se när jag får ork nästa gång och blogga igen, för det känns som att jag kommer ha en liten känslomässig kollaps på torsdag och ännu värre på fredag.

Jaja lite roligt har hänt i alla fall. Trots att det känns lite tungt att gå ner i stallet inför allt det här har jag ju Totte ialla fall som äntligen har kommit igång med igen. Såret på ryggen har läkt och jag började skritta honom häromdagen. Det känns så otroligt underbart och en liten tröst här att något går på rätt väg i min hästvärld.

Shopping har jag gjort i massor också, har ju varit bokrea, har även shoppat lite kläder och filmer lägger upp det så småningom.

RSS 2.0