IKEA

Ska snart dra iväg till Ikea. Blir fjärde gången på ett halvår nu. Helt sjukt att det finns så mycket grejer att köpa till lägenheten. Min lägenhet är inte stor. Men ändå tycker jag att jag saknar massor med saker. Hur går det ihop?

Party

Hade egentligen tänkt stanna ute i Vika igår, men vid sju tiden ringde Anna och tyckte att jag skulle komma in och dricka vin med henne. Vilket jag gjorde =) Blev riktigt trevligt ändå. Gick vidare från henne till Rådhuskällaren. Älskar det ställte! Brukade vara där ganska mycket förr är så otroligt mysigt och träffade jätte mycket människor som jag inte träffat på jätte länge så det var riktigt trevligt. På hemvägen sedan träffade vi på någon som faktiskt bott ovanpå min lägenhet förut under 90-talet. Visade sig att det bott en knäpp tant i min lägenhet som brukade springa runt näck på innergården under den tiden.
Vaknade sedan till liv runt sjutiden på morgonen över att det lät jäkla mycket på lägenheten över mig, folk som sprang runt och skramlade. Vore väl helt okej om det inte vore för att lägenheten har varit tom i tre månader! Får hoppas på att någon håller på att flytta in som är väldigt morgonpigga och ville flytta lite saker mellan 7-8 på lördagsmorgonen för att sedan försvinna helt.  


Aj aj

Har haft så fruktansvärt ont i min svanskota och tisdags natt gav jag upp och  ringde gråtandes till mamma som kom och skjutsade upp mig till akuten. Men eftersom det var mitt i natten och jag var ju inte döende direkt vart jag hemskickad efter att fått lite smärtstillande (och även en dos med mig hem) och blev ombedd att komma tillbaka dagen efter. Vilket jag gjorde efter att varit helt utslagen av mina tabletter. Så efter 2,5 timmes väntan på akuten under onsdage fick jag äntligen komma in och träffa en ortoped. Där konstaterades det att jag hade en inflamation i svanskotan och har nu fått tabletter utskrivna som ska hjälpa. Så sitta kan jag nu i alla fall, men jag kan inte rida än. Missade träningen igår. Så himla typiskt! Totte och jag gjorde första träningen för året förra veckan och det gick så himla bra, hade sett fram emot så himla mycket att får träna för Anna igår så ska den förbannade svanskotan sätta stopp för det. Så synd nu när Tottemannen är i kanonform och även jag har det visat sig!


Långfredag

Så nu har det redan hunnit bli påsk. Långfredagen har gått åt till att städa i stallet och städa ur mitt rum lite till. Insåg hur sjukt mycket böcker jag äger! Två och en halv flyttkartonger med böcker blev det, och det var inte så svårt och se att Kitty, Tvillingarna och Tina var mina favoriter som liten. En hel flyttkarong gick det åt bara åt dom böckerna. Dessutom har jag en liten bokhylla i lägenheten fylld med böcker och en och en halv hylla i den stora bokhyllan. Mer kommer det även att bli efter alla dessa böcker jag köpt den här månaden.

I övrigt fick jag ledigt igår. Hade mockat och ridit och var precis på väg till jobbet när snälla Jospehine ringde och erbjöd sig att jobba i stället för mig! Tackade man ju inte direkt nej till :) så gårdagen blev lite ärenden på stan och sedan mest bara sitta ute i Vika och inte göra någonting. Eller ja, mamma och jag åkte in en sväng till ridhuset och kollade lite på hoppträningen. Är alltid kul och inspirerande att åka och tittade på träningen pch man blir supertaggad själv. För på söndag har jag bestämt attt jag ska åka till ridhuset och hoppa Totte, något som vi inte gjort sedan December.

Datasnille

Hehe vem har sagt att det bara är vi som kan surfa på nätet?

RSS 2.0