Silver!

Jättegrattis till Sara Algotsson Ostholt och Wega till OS SILVER!!!!
 
Bildkälla

Perfekt

Fint väder, semester och ligger ute i solen och kolla på svt play på OS i fälttävlan :)
 

Skitsäsong 2012

På Fredag skulle jag göra comeback på tävlingsbanan efter ca 3 månaders uppehåll pga sadelbye och det. Blir det av? ICKE, är så fruktansvärt trött på det här. Började med att hovslagren avbokade sin tid i Onsdags, i söndags var Totte utan högra framskon när jag skulle släppa ut honom. Hovslagaren har inte tid att komma föräns på Torsdag, och eftersom han är lite ömfotad vill ja såklart inte rida honom. Låta honom stå fyra dagar och rida en dagarna innan en tävling känns inte riktigt okej. Är så irriterad på ALLT just nu! Att jag inte kan rida min fina häst, inte hoppa, inte tävla ingenting. Vill bara sätta mig ner och gråta i ren frustration. Min häst har aldrig varit såhär fin någonsin som han varit under detta år. Men har bara kunnat gjort ca 6-7 träningar i år och två tävlingar.
 

Knäpphäst

Ibland kan man ju undra hur min häst tänker. Pappas skogsmaskin kan man traska rakt förbi utan att blinka, förutom en liten kort sekund då man måste inspektera däckena som är ungefär lika stora som han själv. Men en cykel som står parkerad på sidan av vägen den är absolut LIVSFARLIG och om vi inte aktar oss kommer den hoppa upp och bita oss i baken....
 
Inte läskig alls anser Totteman, första hästen jag har som vågar gå i närheten av skotaren

Back

Har haft lite ofrivlligt uppehåll här efter att jag råkade avinstallera mitt bredband på min dator. SÅ vard gör jag? skaffar hjälp? Nää jag köper en ny dator haha. Men den var ju så fin och min var nog inne på sista halvåret i alla fall. Så nu har jag en dotor som matchar både mitt Nintendo Wii och min bil ;)
 
 
 
Annars så är Totte finast i hela världen! Gick lite dressyr på banan i Fredags och var dunderfina, hoppade hemma lite på Söndagen och han var lika fin då och superpigg haha. Lilla knaskillen! Och idag fick han vaccinera sig så idag blir det lugnt för honom.
Hittade lite blå himmel häromdagen utanför jobbet

Söndag

Min underbara förkylning vill inte släppa alls, kanske inte blev så mycket bättre av att jag dansade i t-shirt både till Hoffmaestro och Skrillex, tur att jag inte börjar jobba förän på Tisdag igen.

Hursom igår var ändå en bra dag trots förkylning. Började med förfest hemma hos min bror som hade gjort det väldigt bra med bål, godis och snittar, riktigt hemmafru när han vill haha. Kan säga att bålen tog ganska bra och det är nog första gången jag varit inne på Ica Maxi lite sådär småfull i jakt på toa och bankomat.

Väl på plats käkade jag och Josephine och kollade sedan på Hoffmaestro, därefter begav vi oss till öltältet i väntan på Skrillex tyvärr så mådde Jossan inge bra så hon bevag sig hemåt och jag raggade skjuts med snälla Anna som skulle hämta upp sin sambo senare. Dansade sedan uppe i öltältet tillsammans med storebror och hans kompisar och hade riktigt kul. Avlsutade sedan kvällen med att se Rihanna med Kristin. Dock var hon ca 40 min försenad, jag tycker ändå att det var värt att vänta på, såg att hon fick jättedåliga recensioner, men ja där jag och Kristin stog var det då bra stämning och vi hade jäkligt kul och showen var riktigt snygg!

Men summerar man hela helgen så är ändå det bästa av allt när jag fick se Simple Plan! Trots att det var nästan 10 år sedan jag lyssnade på dom så var de riktigt kul att vara 16 igen för en kväll!

 

Lirte Flyguppvisning innan Hoffmaestro

Skrillex

 


RSS 2.0