Söndag

Min underbara förkylning vill inte släppa alls, kanske inte blev så mycket bättre av att jag dansade i t-shirt både till Hoffmaestro och Skrillex, tur att jag inte börjar jobba förän på Tisdag igen.

Hursom igår var ändå en bra dag trots förkylning. Började med förfest hemma hos min bror som hade gjort det väldigt bra med bål, godis och snittar, riktigt hemmafru när han vill haha. Kan säga att bålen tog ganska bra och det är nog första gången jag varit inne på Ica Maxi lite sådär småfull i jakt på toa och bankomat.

Väl på plats käkade jag och Josephine och kollade sedan på Hoffmaestro, därefter begav vi oss till öltältet i väntan på Skrillex tyvärr så mådde Jossan inge bra så hon bevag sig hemåt och jag raggade skjuts med snälla Anna som skulle hämta upp sin sambo senare. Dansade sedan uppe i öltältet tillsammans med storebror och hans kompisar och hade riktigt kul. Avlsutade sedan kvällen med att se Rihanna med Kristin. Dock var hon ca 40 min försenad, jag tycker ändå att det var värt att vänta på, såg att hon fick jättedåliga recensioner, men ja där jag och Kristin stog var det då bra stämning och vi hade jäkligt kul och showen var riktigt snygg!

Men summerar man hela helgen så är ändå det bästa av allt när jag fick se Simple Plan! Trots att det var nästan 10 år sedan jag lyssnade på dom så var de riktigt kul att vara 16 igen för en kväll!

 

Lirte Flyguppvisning innan Hoffmaestro

Skrillex

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0